Email:sales@qeedon.com Kindle Industry Limited

Kindle Industry Limited

OVER ONS
NEEM CONTACT MET ONS OP

Mobiel: +86 13418936126
Tel: + 86-755-23776393
E-mail: sales@qeedon.com

Voeg toe: No.401, Building A, Xinmao Industrial Park, Huanguan South Road, Longhua, Shenzhen, China
Postcode: 518110

OVER ONS

VEHICLERGB-Kindle Industry Limited, opgericht in 2013, richten ons op innovatieve auto-slimme LED-verlichtingsoplossingen. Maak rijden makkelijker en veiliger.

Wij zijn blij om u te voorzien van de beste producten en service.

Belangrijke producten zijn inclusief 7 inch LED-koplampen, Mistlampen vooraan, DRL, Werklampen, Hulpverlichting en Draagbare Werklampen, enz.

In het bijzonder richten wij ons op de slimme verlichting. De producten van de slimme serie zijn inclusief LED-controller, koplampen, lichte kits, light pods en RGB-series etc. Al het onderzoek dat we doen is om de veiligheid op de weg te verbeteren. Laat alle lichten slim worden.

Onze fabriek heeft het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001: 2008 opgericht. We hebben 3 productielijnen, en de maandelijkse capaciteit van elk is 1 miljoen dollar. De fabriek is gevestigd 5S management systeem. Alle grondstoffen worden opgeslagen volgens de ISO 9001: 2008. We zullen het beheer verbeteren, de productielijn optimaliseren en tegelijkertijd de werkomstandigheden voor de werknemers beter bieden.

Afdichting gebeurt in de schone stand door automatische dispenser. Dit minimaliseert het stof. Het is 100 duizend grade reinigende workshop en is 10 keer efficiënt dan de traditionele schoonmaakruimte om het stof te minimaliseren. We proberen het aanbod de klanten de perfecte producten en ervoor te zorgen dat ze kopen wat ze betaalden.

Fixture, de koplampen zullen 8 uur vastzetten om de lijm volledig te drogen. Het is de sleutelprocedure om de waterdichte functie te verzekeren. De armaturen kunnen ervoor zorgen dat de deksels gelijkmatig en verzegeld zijn.

De testartikelen van eindproducten omvatten volt, stroom, functies en trillingen. De vooruitzichten van elk licht worden zorgvuldig gecontroleerd. De zichtbare vlek, stof of ander defect is niet aanvaardbaar op het oppervlak. Na deze hierboven worden ze verpakt en perfect.

VEHICLERGB Team

Aangezien meer dan 8 jaar ervaring heeft met het wereldwijde auto-verlichtingsbedrijf (OSRAM / Valeo), biedt ons R & D-team professioneel ontwerp in een geheel. Zoals optische oplossingen, verwarmingsoplossingen en voedingsoplossingen, enz.


Copyright © Kindle Industry Limited. Alle rechten voorbehouden.
QR Code