Email:sales@qeedon.com Kindle Industry Limited

Kindle Industry Limited

Productcategorie
NEEM CONTACT MET ONS OP

Mobiel: +86 13418936126
Tel: + 86-755-23776393
E-mail: sales@qeedon.com

Voeg toe: No.401, Building A, Xinmao Industrial Park, Huanguan South Road, Longhua, Shenzhen, China
Postcode: 518110

AFS (adaptief frontverlichtingssysteem)

Het is het belangrijkste om de helderheid en zichtbaarheid te verbeteren op basis van verminderde rij-vermoeidheid en meer veiligheid tijdens het rijden 's nachts.

AFS (Adaptive Front-lighting System) kan de lichtverdeling op de voorstraat aanpassen aan de rotatie van wielstaal en de snelheid van de auto.

Bij het draaien lichten de koplampen op langs de weg waar de auto naar toe draait, zodat de bestuurders het veel meer konden zien dan zonder AFS.


De AFS-koplamp kan speciaal licht produceren om de schittering te verminderen die wordt weerkaatst door het water op de weg als het regent.

Tijdens het rijden op de snelweg zou de AFS-koplamp de weg verder oplichten en breder zijn afhankelijk van de snelheid. Om de bestuurders een betere zichtbaarheid te bieden.


Tijdens het rijden in de stad zou de AFS-koplamp het straalpatroon veranderen om breder te worden zodat de bestuurders de weg en de wegkant duidelijk konden zien.

Daarnaast kan de AFS-koplamp worden uitgebreid met vele andere functies, zoals regenen, trillen, sneeuwen, klimmen en ruwe weg, enz.


Copyright © Kindle Industry Limited. Alle rechten voorbehouden.
QR Code